Termeni şi condiţii

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare („Termeni”, „Termeni de utilizare”) înainte de a utiliza site-ul web http://sorici.com („Serviciul”) operat de sorici.com („noi”, „noi” sau „al nostru”).

Accesul și utilizarea Serviciului dvs. sunt condiționate de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, atunci nu puteți accesa Serviciul.

Proprietate intelectuală
Serviciul și conținutul său original, caracteristicile și funcționalitatea sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a sorici.com și a licențiatorilor săi.

Link-uri către alte site-uri web
Serviciul nostru poate conține linkuri către site-uri web sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de sorici.com.

sorici.com nu are niciun control asupra și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricărui site web sau serviciu al terților. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că sorici.com nu va fi responsabil sau direct, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim cu tărie să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii terțe pe care le vizitați.

Rezilierea
Putem închide sau suspenda accesul la Serviciul nostru imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, indiferent de motiv, inclusiv fără limitare dacă încălcați Termenii.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără limitare, prevederile privind proprietatea, renunțarea la garanție, despăgubirea și limitarea răspunderii.

Declinarea responsabilității
Utilizarea de către dvs. a Serviciului este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul este furnizat în funcție de „AS IS” și „AS DISPONIBILE”. Serviciul este furnizat fără garanții de niciun fel, expres sau implicit, incluzând, dar fără a se limita la, garanții implicite de comercializare, adecvare pentru un anumit scop, non-încălcare sau curs de performanță.

Legea aplicabilă
Acești Termeni vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile Spaniei, fără a ține cont de prevederile sale privind conflictul de legi.

Eșecul nostru de a aplica vreun drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renunțare la aceste drepturi. În cazul în care o prevedere a acestor Termeni este considerată invalidă sau inexecutabilă de către o instanță, celelalte dispoziții ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am putea încheia între noi cu privire la Serviciu.

Schimbări
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este importantă, vom încerca să oferim o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a termenilor noi. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi stabilit la propria noastră discreție.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după ce aceste revizuiri intră în vigoare, sunteți de acord să fiți obligați de termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să încetați să utilizați Serviciul.

Contactează-ne
Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați.